BILDER ! :] <3

 
hahah, smutsig spegel.. Hajdo! :)

GAMMLA BLOGGAR.

hej! Vaknade vid halv tio idag. Tidigt om man frågar mig. men när jag gick upp så bakade jag scones helt själv. De blev jätte goda *stolt* hahah. sen har jag inte gjort något mer än att fota. håller på att läsa sjukt gamla bloggar. hittade en jag hade med kajsa som jag läser just nu. igår hittade jag en som jag & Jasmin har haft. & nej, jag tänker inte berätta vad de heter. hhaha . ni skulle se mina headrar jag gjorde där. skit fula. Jag erkänner. jag är sugen på smoothie. Ska kolla om vi har bär hemma. & yoghurt. annars kan jag inte göra :( nu ska jag blogga på min & wilmas blogg, hejdå ♥

skaffat blogg med wilma!

hej! har skaffat en blogg med wilma. ni hittar den genom att klicka här. Kommer såklart fortfarande ha kvar denna. ska blogga på båda . så följ båda bloggarna! Love'
 

30 Juli.

Hejsan! Idag va jag först på kakboden med min mormor. Fikade en choklad tårtsak & en liten bit av en annan bakelse som liknade en potatis typ. Eller den va gjord utav marsipan iallafall. men orkade bara några små tuggor eftersom chokladtårtan var mäktig. Blev riktigt mätt. Drack cola till också, köpte en sån liten flaska. Efter det så badade vi på Kvick. Det var rätt så varmt. när vi kommit upp & skulle byta om så började det åska. sen såg jag 4 blixtrar. ville fota de fast det gick så snabbt. sen började det ösregna. alla som var där kutade till sina bilar & skrek typ. kändes som i en film, hahha! nu sitter jag vid datorn & dricker colan som blev över från när jag fikade på kakboden. äter brända mandlar också som jag köpte i förrgår. haha de är super hårda nu. men endå goda! nu ska jag snart handla mat med mamma tror jag. ciao!

PÅ 2 MÅNADER

HEJ! har fixat ihop en liten bild på mobilen. Den till vänster va i maj när jag nyss hade klippt mig. Den till höger tog jag i förrgår. Visst har mitt hår växt rätt så mycket ändå på 2 månader? det har växt typ 10 cm. om typ 4-5 månader, kanske mitt hår har växt till samma längd som innan. hoppas det, hehe.

dagens look!

klänningen köpte jag på helsngborgsfestivalen igår.
 
idag har jag inte gjort någonting faktiskt. men nu ska jag snart baka hallonpaj till Fika. bloggar mer senare under kvällen. hejdå! ♥

nobody is like u.

hej! nu ska jag dra in till helsingborgsfestivalen! ska ta bussen. och ska gå där på söder på den 'marknaden' typ. får se om jag hittar något! puss

ÄNTLIGEN SOMMAR!

Hej! Igår var jag på helsingborgsfestivalen med bästavän. Sjukt kul var det! tog bussen in till Helsingborg vid halv 6 tiden, hade tur som fick sittplatser! vi åkte karuseller, åt mat, kollade på loreen, kollade lite på rixfm & gjorde andra saker. åkte hem vid tolv. Igår innan vi skulle iväg till helsingborg så gjorde jag inlägget nedanför. det gick typ inte så jag försökte publicera typ 5 gånger. Det stog bara ' en ko har tagit sig in i vårt system försök senare så ska vi se om vi kan föra in kon i dens hage ' det stog typ så, jag bara wtf? haha. men nu när jag kollade så såg jag att alla inlägg hade publicerats! så ska radera alla utom ett. Inte lönt att ha typ 5 av samma.
 
Idag var jag också med isabelle! vi var på stranden. badade i 1 & en halvtimme. men det var sjukt varmt i vattnet så det va därför. Efter det så cyklade vi till Berta kiosk. Jag köpte en mjukglass i bägare med tutti frutti strössel & isabelle köpte en mjukglass i bägare med choklad strössel. as gott! Träffade även Amanda & Bella när vi var där! äntligen är Bella hemma från Grekland. Hon har varit där i en månad. har saknat henne super mycket! brun va hon också.. wä. men isabelle gick hem nyss. Hon var här & åt och sånt för hennes mamma slutade 22.00 typ. har haft en awesome dag! äntligen är värmen här också! Bjuder på några sommarbilder nu.
 
 
Jag bara älskar bilden på blomman med humlan!♥ 

hbg festivalen nudå!


If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it


SUMMERFEELING

Hejsan! Idag har jag varit vid stranden. var där i 5 timmar typ. Har faktiskt fått mycket färg! mest i ansiktet , på magen, ryggen. hah, nästan överallt iallafall. Men när man skulle hem så köpte man en glass. köpte två kulor. men de satte ihop 3 kulor till en så det va som att köpa 6 kulor. Men jag köpte en med Laktris smak & en Brownie. nu har jag nyss duschat och ska handla snart. Imorgon blir det också stranden. Sen vid 17:00 ska jag & isabelle ta bussen till Helsingborgsfestivalen. nån mer som ska dit? nu ska jag fixa mig & sen handla, ska fylla på jojo kort också. Hejdå!

you don't deserve my tears. I guess that's why they ain't there.

hej! imorgon blir det nog stranden. sen på torsdag blir det Helsingborgs festivalen med bästavän! blir säkert jätte kul! bilden ovanför tog jag också i stugan. den bara flög & satte sig i min hand så jag passade på att fota!

stugan

hejsan! :) nu är jag hemma från stugan. Har varit roligt där! fast det är skönt att vara hemma endån. tänkte skriva lite kort om vad jag gjorde.
Söndag : kom till stugan, badade, gick i skogen med kusin, fotade, plockade blåbär, åt godis, spelade spel.
måndag : badade, åt (köpt) paj, fotade, spelade spel, åt chips, dödade myggor, fick massor av myggbett, var i ladan (en affär) köpte lite saker där.
tisdag (idag) : badade på två olika ställen, åt glass, plockade hallon, fotade, bakade hallonpaj.
Sen gjorde jag säkert mer som jag inte kommer på just nu. men det kommer lite bilder nu! :)

You will know that you love someone when you want them to be happy. Even if that means you're not a part of their happiness.

tidsinställt.

tidsinställt.

tjena ♥ detta inlägget är tidsinställt så jag antar att jag sitter i bilen påväg till min mormors stuga nu. men kommer kanske inte uppdatera bloggen så mycket under dessa 2 dagar, eftersom jag ska sova borta. eller jag tror jag ska sova där iallafall, är nog inte bestämmt än. men ska göra några tidsinställda inlägg till & sen kommer jag mobilblogga. om jag har nån internet där ute i skogen som jag nog inte har. Kanske inte har teckning ens. men vi får se! hejdå :)<3

södagens mig! (: ♥o

hej! nu ska jag snart äta frukost. läser på aftonbladet nu. alltså i mobilen, har den appen. Linnet jag har på mig är från Gina tricot. har även mina rosa shorts från H&M ( syns inte i bilden ) sen har jag min baseball jacka från gina tricot också :) ♥

bilder.

hej! imorgon ska jag till min mormors stuga & ska nog sova där tills tisdag, eller får se! Bilderna ovanför fotade jag precis :)

JAG JUST NU.

Mobba inte håret. Det är fortfarande fuktigt sen jag dushade! :)

- the best makeup a girl can wear is a smile.

bjuder på bilden.. ☺

Dance like no one is watching.Sing like no one is listening.Love like you've never been hurt and live like it's heaven on Earth. ♥


cupcakes made by me ☺ ♥


welcome!

hej! välkommen till min nya blogg. kände för att göra en ny & har fotat nyare bilder nu. tillexempel de på headern & bilden ovanför.. Jag kommer blogga här varje dag & om ni har tur kommer det mer än ett inlägg! fast när skolan börjar kanske det blir lite mindre uppdatering. men jag ska försöka så gott jag kan. För er som inte läst min blogg förr så är jag en 12 årig tjej som heter agnes. På min fritid är jag med kompisar, fotograferar, bakar, är vid datorn & massa andra saker. Jag fotograferar med kamerorna canon eos 1100d & sony dsc-h70. fast fotar mest med systemkameran ( canon ). Efter sommaren ska jag börja i 6an. hoppas ni följer bloggen & kommentera gärna om ni har några frågor osv. Love!

RSS 2.0